"Ερασιτέχνης είναι ο άνθρωπος που αγαπά την τέχνη και λαμβάνει μέρος σε μια δραστηριότητα για να νιώσει τη χαρά της δημιουργίας, δίχως οικονομικό κέρδος"

Είμαστε μια ομάδα από φίλους, ερασιτέχνες, μια παρέα επαγγελματιών, επιστημόνων, επιχειρηματιών, που αγαπάμε την τέχνη, την χαρά της δημιουργίας και ειδικά το θέατρο. Αγαπάμε επίσης και την προσφορά στη κοινωνία. Συνδυάζοντας την αγάπη μας για την τέχνη και τον άνθρωπο, δημιουργήσαμε την

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ARTE»

που οργανώνει δρώμενα και θεατρικές παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα των οποίων διατίθενται σε κοινωφελείς σκοπούς.

Με όπλο μας την μαγική δύναμη του θεάτρου, βαδίζουμε όλοι μαζί παρέα, για τα ουσιώδη πράγματα που αξίζουν στη ζωή, με αληθινή αίσθηση της σημασίας της κοινωνικής προσφοράς και με ειλικρινή αγάπη για τον άνθρωπο.

Οι περισσότεροι από εμάς δραστηριοποιούμαστε στο χώρο πάνω από δέκα χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό μας πολλές παραστάσεις και φιλανθρωπικό έργο. Εδώ και πολλά χρόνια παίρνουμε τη βοήθεια του κοινού μας, την μετουσιώνουμε σε κάτι όμορφο και την επιστρέφουμε πιο ισχυρή στους πιο αδύνατους.

Αγαπάμε κάθε στιγμή και κάθε πτυχή από αυτά που κάνουμε τόσα χρόνια και αυτό μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε, βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη φάση των θεατρικών και φιλανθρωπικών μας δραστηριοτήτων. Η κοινωνική προσφορά, καθώς και η υψηλή ποιότητα του καλλιτεχνικού αποτελέσματος είναι για εμάς εξίσου σημαντικές παράμετροι.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας μας είναι:
Αθηνά Κασκαρέλη: Πρόεδρος
Νίκος Φραγκίστας: Αντιπρόεδρος
Νινέτα Βαφειά: Ταμίας
Χρίστος Αργυρόπουλος: Γραμματέας
Τίμος Τζάνες: Μέλος

Στην «ARTE» βασιζόμαστε στην εθελοντική προσφορά και πρεσβεύουμε ότι
η συνεργασία κάνει τα όνειρα πραγματικότητα.
Έτσι, πλαισιωνόμαστε από πολλούς, καλούς, εθελοντές συνεργάτες, οι οποίοι αγκαλιάζουν θερμά το έργο μας.

Η επόμενη παράσταση μας είναι η κλασσική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου που διαπλέει τη ζωή μας εδώ και έξι δεκαετίες!

«Η θεία από το Σικάγο»

Η κοινωνική μας δράση που πλαισιώνει την παράσταση είναι η ενίσχυση της μάχης κατά του Καρκίνου του Μαστού.